Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.03.2022
Revize plynu ve Zlíně a okolí
Firma Gasedo plyn provádí revize, zkoušky a kontroly vyhrazených plynových zařízení v rozsahu: Zařízení pro plnění nádob plyny a tlakové stanice na p... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Detektor CO2 nebo detektor CO?
Často pletené pojmy, omyly, zvěsti? Tento článek pomůže osvětlit jak je to s oxidem uhelnatým a oxidem uhličitým, jak je detekovat a u jakých koncentr... číst celé
Lepší když vás budí hlásič než hasič
Stanovisko Martina Dolanského ke každoročním zbytečným úmrtím při domácích požárech a jak se před nimi chránít. číst celé
Zanedbání revizí a kontrol se nevyplácí
Konec topné sezóny se nezadržitelně blíží, s ním přicházejí i doporučení majitelům domů na co si dávat pozor a jaké kontroly před následující topnou s... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Detektor CO2 nebo detektor CO?
Detektor CO2 nebo detektor CO?
Často pletené pojmy, omyly, zvěsti? Tento článek pomůže osvětlit jak je to s oxidem uhelnatým a oxidem uhličitým, jak je detekovat a u jakých koncentr... číst celé
Lepší když vás budí hlásič než hasič
Lepší když vás budí hlásič než hasič
Stanovisko Martina Dolanského ke každoročním zbytečným úmrtím při domácích požárech a jak se před nimi chránít. číst celé
Zanedbání revizí a kontrol se nevyplácí
Zanedbání revizí a kontrol se nevyplácí
Konec topné sezóny se nezadržitelně blíží, s ním přicházejí i doporučení majitelům domů na co si dávat pozor a jaké kontroly před následující topnou s... číst celé
TICHÝ ZABIJÁK - OXID UHELNATÝ
TICHÝ ZABIJÁK - OXID UHELNATÝ
V každé sezóně se s ním setkáváme. Kdo to je ? Je to "Tichý zabiják" aneb oxid uhelnatý, který se vlivem nedokonalého spalování může uvolnit do místno... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.