Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.02.2021
Revize plynu ve Zlíně a okolí
Firma Gasedo plyn provádí revize, zkoušky a kontroly vyhrazených plynových zařízení v rozsahu: Zařízení pro plnění nádob plyny a tlakové stanice na p... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Zanedbání revizí a kontrol se nevyplácí
Konec topné sezóny se nezadržitelně blíží, s ním přicházejí i doporučení majitelům domů na co si dávat pozor a jaké kontroly před následující topnou s... číst celé
Detektor CO2 nebo detektor CO?
Často pletené pojmy, omyly, zvěsti? Tento článek pomůže osvětlit jak je to s oxidem uhelnatým a oxidem uhličitým, jak je detekovat a u jakých koncentr... číst celé
TICHÝ ZABIJÁK - OXID UHELNATÝ
V každé sezóně se s ním setkáváme. Kdo to je ? Je to "Tichý zabiják" aneb oxid uhelnatý, který se vlivem nedokonalého spalování může uvolnit do místno... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zanedbání revizí a kontrol se nevyplácí
Zanedbání revizí a kontrol se nevyplácí
Konec topné sezóny se nezadržitelně blíží, s ním přicházejí i doporučení majitelům domů na co si dávat pozor a jaké kontroly před následující topnou s... číst celé
Detektor CO2 nebo detektor CO?
Detektor CO2 nebo detektor CO?
Často pletené pojmy, omyly, zvěsti? Tento článek pomůže osvětlit jak je to s oxidem uhelnatým a oxidem uhličitým, jak je detekovat a u jakých koncentr... číst celé
TICHÝ ZABIJÁK - OXID UHELNATÝ
TICHÝ ZABIJÁK - OXID UHELNATÝ
V každé sezóně se s ním setkáváme. Kdo to je ? Je to "Tichý zabiják" aneb oxid uhelnatý, který se vlivem nedokonalého spalování může uvolnit do místno... číst celé
Lepší když vás budí hlásič než hasič
Lepší když vás budí hlásič než hasič
Stanovisko Martina Dolanského ke každoročním zbytečným úmrtím při domácích požárech a jak se před nimi chránít. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.